
به گزارش جام جم آنلاین، مقاومت اسلامی عراق در بیانیهای مسؤلیت حمله پنجشنبه شب به پایگاه آمریکایی «حریر» در اقلیم کردستان عراق را بر عهده گرفت.
مقاومت اسلامی عراق امروز همچنین در بیانیهای مسؤلیت سه حمله جداگانه به پایگاه آمریکایی «عین الاسد» در غرب عراق را بر عهده گرفت.
مقاومت اسلامی عراق از تاریخ هفدهم اکتبر تاکنون، در همبستگی و حمایت از ملت فلسطین و مردم غزه، بارها مواضع نظامی ایالات متحده در منطقه را هدف حملات راکتی و پهپادی خود قرار داده است.
وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که از تاریخ هفدهم اکتبر (همزمان با اعلام رسمی مقاومت اسلامی عراق برای هدف قرار دادن پایگاههای نظامی امریکا در منطقه) تاکنون، ۴۵ نفر از نیروهای آمریکایی زخمی شدهاند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد